Furt ca în filme dintr-un magazin, sub privirile îngrozite ale paznicului

La data de 15.03.2021, în jurul orei 15:50, Poliția Municipiului  Deva a fost sesizată cu privire la o comiterea unei agresiuni, în incinta unui magazin din Deva.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în incinta magazinului respectiv  au pătruns trei tineri, iar la indicația unuia dintre ei, ceilalți doi au sustras de pe raft sticle cu băuturi alcoolice, după care au ieșit spre ușile de acces, părăsind zona, în pofida eforturilor agentului de pază de a-i opri.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma cercetărilor, poliţiştii au reuşit în scurt timp identificarea prezumtivilor autori.

Aceştia sunt trei bărbaţi din Deva, în vârstă de 21, 16, 45 de ani, cercetările stabilind că cei trei au intrat magazin și s-au deplasat la raionul de băuturi alcoolice, iar la indicația bărbatului de 45 de ani, tânărul de 21 de ani şi minorul de 16 ani au luat de pe raft mai multe sticle de băuturi alcoolice, pe care le-au ascuns sub haine. Tânărul de 21 de ani şi  minorul  au ieșit spre ușile de acces, pe culoarul unei case de marcat închise, iar  agentul de pază al magazinului a încercat să îi rețină, atât între ușile de acces cât și în parcare. Minorul a reușit să fugă din parcare,  însă tânărul de 21 de ani a fost prins de geacă de către agentul de pază.   Pentru a păstra bunul sustras și a-și asigura scăparea, tânărul l-a trântit pe agentul de pază (acesta suferind o fractură de umăr).

Poliţiştii Biroului investigații Criminale Deva au luat măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 ore față de cei trei bărbaţi, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Aceştia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie prezentaţi magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *