Futsal: Deva, doar egal la Odorhei

Debut nefast pentru Nelu Stancea pe banca celor de la Autobergamo Deva. În etapa a XIII-a din sezonul regulat al Ligii I de futsal, prima disputată în acest an, liderul campionatului, Autobergamo Deva, a reușit doar un rezultat de egalitate, scor 4-4 (2-2), pe terenul celei de-a șasea clasate, FK Odorheiu Secuiesc.

Devenii, care l-au tansferat, înainte de reluarea competiției, după Vlad Iancu și spaniolul Toni Vives, pe internaționalul portughez Andre Gomes, au început bine jocul și conduceau, la un moment dat, cu 2-0, grație reușitelor lui Varela și Andre, și totul părea să fie în grafic, însă harghitenii au egalat până la pauză, prin Szocs și autogolul lui Ferreira. Mai mult, în mitanul secund gazdele au trecut la cârmă și aveau un avans de două lungimi pe tabelă, prin golurile lui Hadnagy și Szocs, dar pe final Autobergamo a revenit, reducând din handicap prin Andre, iar Ferreira a stabilit scorul final, de 4-4.

Această remiză, coroborată cu victoria, 16-6, a celor de la United Galați, acasă, cu Bukovina Vicov, la care se adaugă și neprezentarea celor de la Informatica Timișoara la meciul de la Imperial Wet Miercurea Ciuc, bănățenii pierzând această partidă cu 5-0, a adus modificări pe podium. Astfel, pe primul loc a trecut Galațiul, cu 31 de puncte, urmat de Deva, cu 30 și Ciucul, cu 28. Grație golaverajului, pe rămâne Timișoara, cu 24 de puncte, la egalitate cu Dunărea Călărași, care a dispus în această rundă cu 7-0 acasă, de Poli Iași, iar poziția a șasea, ultima care duce în play-off, este ocupată de Odorhei, cu 21 de puncte. Pe șapte este Iașiul, cu 13 puncte, urmată de Gloria Buzău, cu 10, care a trecut acasă, cu 4-1, de lanterna roșie, Clujana Cluj, singura echipă fără punct din campionat, ân vreme ce penultima poziție este ocupată de Vicov, cu 3 puncte.

Etapa viitoare, sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Deva, va fi derby pentru primul loc, Autobergamo urmând a juca cu United Galați.

 

Amarildo SZEKELY  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.