Bijuterii pe patru roți, expuse la Castelul Corvinilor. GALERIE FOTO

Zeci de mașini de epocă au fost expuse la Hunedoara într-un cadru de poveste. Bijuteriile pe patru roți s-au încadrat perfect în decorul oferit de Castelul Corvinilor, acolo unde astăzi a avut loc Retroapada Primăverii. Expozanți din întreg județul au venit să se mândrească cu mașinile. Jaguar, Excalibur, dar și mașini de producție românească au fost expuse la Retropada Primăverii.

“Au fost expuse 35 de mașini și motociclete. Vedeta paradei a fost un Renault din 1921 care îi aparține lui Emil Mitranovici, după care a fost o gamă diversificată de mașini începând de la cele producție românească, Dacia 1100, Dacia 1300. Am avut două Jaguaruri, un Excalibur, BMW, Mercedes, IMS. Au fost participanți din tot județul, preponderent, Deva, Hunedoara și Valea Jiului”,  a declarat Alexandru Szekely, secretar județean Retromobil Club România.

Iubitorii maşinilor vechi şi de epocă au avut ocazia de a se întâlni cu bijuteriile pe patru roți. Turiștii care au vizitat Castelul Corvinilor au avut posibilitatea de a admira și de a se fotografia cu mașinile.

“Au fost foarte mulți vizitatori, peste 1000 de persoane au venit să admire exponatele. Au fost și autocare pline cu turiști care s-au oprit și la expoziție”, ne-a mai spus Alexandru Szekely.

Retroparada Primăverii a fost organizată în 40 de localități, simultan, de Retromobil Club România.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *