Doi copii bătuți de un bărbat de 36 de ani

Doi copii din Petroșani ar fi fost agresați fizic de un bărbat de 36 de ani. Minorii urmează a fi transportați la Serviciul de Medicină Legală din Deva pentru a fi examinați.

In cursul zilei de azi 21.04. 2018, Politia Municipiului Petroșani, a fost sesizată de către bunica unui minor in vârstă de 7 ani, cu privire la faptul că, ieri in data de 20.04.2018, in jurul orei 18:00, un bărbat in vârstă de 36 de ani, a lovit cu palma peste spate minorul reprosandu-i că, i-ar fi agresat fiica vitregă. Ulterior, în cusul zilei de azi, la Poliția Municipiului Petroșani, s-a depus o altă sesizare, impotriva aceluiași barbat, formulată de catre mama unui minor, in vârstă de 6 ani, din municipiul Petroșani, precum că, l-ar fi lovit cu palma peste spate din acelasi motiv. Minorii au fost examinati de catre medicii de la Spitalul Municipal Petroșani și urmează sa fie transportați la Serviciul de Medicina Legală Deva, pentru concluziile medico legale provizorii. In funcție de concluziile medico legale, vor fi luate masurile legale ce se impun. In cauză s-a întocmit dosar penal pentru infractiunea de lovire sau alte violențe”, arată IPJ Hunedoara.

Oamenii legii fac, în continuare, cercetări pentru a stabili cum s-au petrecut incidentele în care au fost implicați doi copii minori.

 

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *