Garda civilă, brațul înarmat al PSD

Dictator în devenire, ales democratic (sîc!),  avem. Majoritate parlamentară care însămânțează voios semințele legislative ale dictaturii este! Prim-ministru tras cu cheia am pus. Justiție lovită crunt de la Curtea Constituțională, până la Guvern, ce să mai vorbim!? Este! Prin urmare, după Revoluția televizată, România oferă o nouă premieră mondială:  catifea în lovitură de stat.

Din rețetă lipsește totuși ceva! Dictatorul priceput poate fi recunoscut prin faptul că își face propria armată  încă din  democrație. Să aibă pe ce pune mâna când își va da jos mânușile ca să treacă prin foc orice opoziție. Nu mai departe de Adolf Hitler. Pentru că nu putea conta pe ”SPP”-ul și armata germană de atunci, Hitler și-a croit prin 1920 ceea ce s-a numit Stabswache (Garda comandamentului), care prin 1925 a devenit Schutzstaffel, adică binecunoscutul SS.  Ce bine i-a prins smintitului după ce s-a instalat la putere ca tiran!

Ei bine, unde este brațul înarmat al PSD?! Să fi neglijat domnul Dragnea acest aspect important?  Pentru că, de la un moment dat, ca să încaleci statul de drept fără drept de apel, ai nevoie de dube, pulane, gloanțe și carcere. Am înțeles că pe astea din urmă le face Tudorel Toader. Dar armata de partid? Nu se poate fără ea!  Întotdeauna a fost așa!

Poate credeți că exagerez, dar am urmărit, la virgulă,  ce face PSD de la preluarea puterii anul trecut. Un singur lucru! Sufocă mama-democrație care l-a adus la putere.  Leadership-ul corupt al PSD-ALDE este incompatibil cu ea. Pur și simplu, în România de azi, aleșii și Justiția nu pot coexista. Ori dispar liderii politici, or dispare Justiția și odată cu ea, democrația și statul de drept.  Și cum românii au votat majoritar pentru dictatură și corupție,  dragi conaționali, pe calendarul de repunere în drepturi a dubei de la miezul nopții al actualei Puteri,  am ajuns, finalmente,  la momentul în care partidul de guvernământ își face armată.

Mai mulți parlamentari PSD  au depus la începutul acestei noi sesiuni parlamentare un proiect de lege prin care se dorește înfiinţarea unui program de voluntariat MILITAR care se numește, cum altfel?,  ”Garda CIVILĂ”! Sesizați prostirea în față, nu?

Garda asta ”civilă”,  și militarizată (nu e de râs!),  ar trebui să fie, așa,  mai rușinoasă la început, ca să nu neliniștească societatea. Adică ar fi vorba de un voluntariat militar care presupune pregătirea militară a unor persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani. Câte persoane? Câte batalioane vrea PSD-ul. Că e o înrolare cu dar.  Voluntarii vor primi în perioada stagiului de pregătire militară o masă caldă pe zi, decontarea navetei, contribuţii la CAS şi CASS plătite de stat în perioada instrucției, iar după terminarea ei o scutire a contribuțiilor cu 50%,  reducerea vârstei de pensionare cu o lună pentru fiecare an de activitate, dar nu mai mult de 2 ani. De asemenea, beneficiază de garanţie de Stat pentru programul Prima Casă şi Prima Maşină, timp de cinci ani după terminarea stagiului.

În viziunea inițiatorilor, această gardă PSD va pune osul în caz de calamități naturale, inundații, cutremure. Va fi de mare ajutor în astfel de situații, vă dați seama,  mai ales pregătirea care se face în trasul cu Kalashnikov-ul,  bazooka, tunul și plimbatul cu tancul.

Pentru că, să fie foarte clar, pentru a-și putea îndeplini misiunile, Garda civilă va beneficia de echipament, model și organizare similare cu cele ale M.A.P.N.

Ați văzut filmul Alien? Ei, mie mi se pare că Garda asta civilă a PSD e monstrul ăla mic însămânțat politic în corpul Armatei Române.

Vai de lume și de om va fi când se va maturiza și va erupe!

Studiați proiectul aici.

Adrian SĂLĂGEAN

Foto: informnapalm.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *