Gaz metan în satele din comuna Totești

Comuna Totești lansează licitație pentru un contract în valoare de peste 15 milioane de lei pentru înființarea unui sistem de distribuție și branșamente de gaze naturale

Administrația locală din comuna Totești, județul Hunedoara, a demarat licitația pentru încheierea unui contract de lucrări în valoare de 15.768.846 de lei. Contractul vizează înființarea unui sistem de distribuție și branșamente de gaze naturale în localitățile Totești, Păclișa, Cîrnești și Reea, ce fac parte din comuna Totești.

Principalul obiectiv al proiectului este montarea unei Stații de Reglare-Masurare-Predare (SRMP) care să alimenteze aceste localități cu gaze naturale la presiune medie. Stația va fi amplasată în zona intersecției dintre DN68 și DC90 și va fi conectată la conducta existentă de transport cu presiune înaltă DN500, Pn40bar, situată paralel cu DN68, pe terenul comunei Totești.

Distribuția gazelor naturale va fi realizată în regim de presiune medie (P = 2 – 10 bar) cu conducte din PEID, PE100, SDR11 și conducte din oțel, după caz. Durata contractului este stabilită la 13,5 luni calendaristice, la care se adaugă o perioadă de garanție a lucrărilor de minim 36 de luni.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 29 aprilie.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *