Peste două milioane de lei pentru modernizarea unui bloc din Vața de Jos

Administrația locală din comuna Vața de Jos a anunțat demararea licitației pentru executarea lucrărilor legate de obiectivul de investiții: „Eficientizare energetică a clădirilor rezidențiale multifamiliale – Bloc 56”. Cu o valoare totală de 2.630.501 lei, acest contract reprezintă un pas semnificativ în direcția modernizării și îmbunătățirii infrastructurii locuințelor din zonă.

Finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), acest proiect are ca scop reducerea consumului de energie și creșterea eficienței energetice a clădirilor, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător și la reducerea cheltuielilor locuitorilor.

Până la data de 22 aprilie, companiile interesate pot depune ofertele pentru participarea la licitație. Se așteaptă ca acest proiect să aducă beneficii semnificative comunității din Vața de Jos, îmbunătățind calitatea vieții locuitorilor și având un impact pozitiv asupra economiei locale.

Această inițiativă este parte a eforturilor susținute ale administrației locale de a moderniza și de a dezvolta infrastructura comunității, aducând în același timp beneficii sociale și economice palpabile.

Monika BACIU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *