GEOAGIU 2020-2024, ADMINISTRAȚIE LIBERALĂ. Ovidiu Vlad: „Avem ca obiectiv reducerea decalajelor între sat și oraș și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor”

OBIECTIVUL GENERAL DE DEZVOLTARE AL ORAȘULUI GEOAGIU PENTRU PERIOADA 2020- 2024, în viziunea PNL, constă în reducerea decalajelor între sat și oraș și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor prin asigurarea serviciilor publice absolut necesare pentru apropierea standardului general de dezvoltare către nivelul unor comunități similare din Uniunea Europeană. Declarația aparține lui Ovidiu Vlad, candidatul PNL la funcția de primar al orașului Geoagiu.
Obiective specifice, în administrația liberală pentru Geoagiu:
– dezvoltarea si modernizarea infrastructurii fizice prin modernizarea drumurilor comunale si construirea unor căi de acces spre zonele izolate, extinderea rețelei de alimentare cu apa, introducerea rețelei de canalizare, extinderea rețelei de gaz metan;
– dezvoltarea și modernizarea infrastructurii sociale pentru imbunătățirea calității vieții prin modernizarea infrastructurii de învățământ, cultură, sănatate și servicii sociale,
– stimularea dezvoltării economice în zonă pentru creșterea nivelului de trai al populației – diversificarea activităților economice si reducerea dependenței de agricultură și creșterea animalelor.
Prioritățile administrației liberale pentru următorii 4 ani, identificate in teritoriu se axează pe nevoile cetățenilor si pe domenii de interes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.