GEST DE ONOARE: Tiberiu Iacob Ridzi refuză să candideze la parlamentare și rămâne primar la Petroșani

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul reales al municipiului Petroșani, a refuzat oferta conducerii PNL Hunedoara de a candida la alegerile parlamentare din decembrie. Primarului din Petroșani i se propusese un loc eligibil pe listele de candidați pentru Parlamentul României ale organizației hunedorene a PNL.

Iată răspunsul public al edilului din Petroșani.

 

„𝐑𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐫 𝐥𝐚 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐨𝐬̦𝐚𝐧𝐢!

Sunt profund onorat de încrederea cu care m-a creditat Partidul Național Liberal, propunându-mi să candidez pe un loc eligibil pentru Parlamentul României. Este o confirmare a muncii și activității desfășurate în calitate de primar al municipiului Petroșani, așa cum a precizat și președintele PNL Hunedoara, d-na Vetuța Stănescu, însă anunț că am refuzat această candidatură.

𝐍𝐮 𝐢̂𝐦𝐢 𝐯𝐨𝐢 𝐝𝐞𝐳𝐚𝐦𝐚̆𝐠𝐢 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐦-𝐚 𝐢̂𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭 𝐜𝐮 𝐢̂𝐧𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞. 𝐍𝐮 𝐢̂𝐢 𝐯𝐨𝐢 𝐝𝐞𝐳𝐚𝐦𝐚̆𝐠𝐢 𝐩𝐞 𝐨𝐚𝐦𝐞𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐚𝐢𝐜𝐢, 𝐝𝐢𝐧 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐨𝐬̦𝐚𝐧𝐢, 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐜𝐮 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐦 𝐫𝐞𝐮𝐬̦𝐢𝐭 𝐬𝐚̆ 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞𝐳 𝐨 𝐬𝐞𝐫𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐦𝐮𝐧𝐢𝐜𝐢𝐩𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐨𝐬̦𝐚𝐧𝐢, 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐮𝐫𝐦𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐫𝐞.

Între a fugi de răspunderea și responsabilitățile pe care funcția de primar le implică și a continua munca, lupta pentru dezvoltarea municipiului Petroșani, aleg să mă lupt, să mă implic și să finalizez toate proiectele începute, dar și să demarez altele noi! Petroșaniul merită să continue să se dezvolte și vreau să îi dau această șansă, așa cum am promis și în campania electorală. Știu și pot face acest lucru! Am o echipă de profesioniști alături de mine, împreună cu care pot să duc Petroșaniului acolo unde merită, acolo unde îi este locul!

Nu îmi voi dezamăgi nici echipa aflată alături de mine, dar nici pe cei care m-au ales! Este o obligație morală pe care o am în primul rând față de oamenii care m-au votat și, așa cum nu am făcut-o până acum, nu voi trăda nici pe viitor încrederea celor care m-au susținut și m-au ales în fruntea administrației publice locale!

Niciodată nu am plecat dintr-o funcție aleasă! Propunerea PNL mă onorează, le mulțumesc tuturor colegilor și în special d-nei președinte Vetuța Stănescu care m-a propus pentru acest loc eligibil pentru Parlamentul României, ca o recunoaștere a muncii mele și a rezultatelor obținute la alegerile din 27 septembrie.

Însă, am refuzat această propunere pentru motivele deja menționate! Îi voi susține, însă, și îi voi sprijini în această campanie electorală pe colegii mei din Partidul Național Liberal Hunedoara care vor candida la alegerile parlamentare din luna decembrie. Suntem o echipă care, cu susținere reciprocă, putem să realizăm multe lucruri benefice pentru municipiul Petroșani, pentru Valea Jiului și pentru județul Hunedoara, în general.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.