Gimnaștii din Petroșani, campioni europeni

Gimnaștii de la Clubul Copiilor din Petroșani sunt, din nou, campioni europeni. Finala Campionatului European „Dance & Song” de gimnastică aerobică, organziată la Brașov, în perioada 28 iunie – 1 iulie 2018, aduce noi medalii în palmaresul Clubului Copiilor din Petroșani.

“Acesta este al cincilea titlu european obținut de echipa noastră, acesta adăugându-se la bogatul palmares al gimnastelor de la Clubul Copiilor din Petroșani. Rezultatul este cu atât mai valoros cu cât, anul acesta, competiția europeană „Dance & Song” a reunit în jur de 5000 concurenți din toata Europa. Evenimentul sportiv a fost organziat de Hungarian Stage Dance Sport Federation & International Dance and Song Association, care a decis organziarea finalei  Stage Dance European Championship „Dance & Song” în România, la Brașov”, spun cei de la Clubul Copiilor din Petroșani.

Adriana Popa este profesorul care îi antrenează pe gimnaștii de la Clubul Copiilor, iar rezultatele sunt vizibile an de an. În plus, gimnastele de la Clubul Copiilor din Petroșani au obținut locul I pe echipe, la  Concursul național de gimnastică aerobică „Aerogym” de la Arad, desfășurat în luna iunie 2018.

Astfel, sportivii antrenați de prof. Adriana Popa, care au concurat la categoria sport-dance, secțiunea gimnastică aerobică, au obținut un palmares general de 9 medalii aur, două argint și una bronz. De menționat că sportiva Andreea Prodan a obținut un premiu special  pentru cea mai bună gimnastă din concurs, la secțiunea gimnastică aerobică.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.