Grevă la mină la Lonea

UPDATE: Angajata minei Lonea a fost transportată la Spitalul de Urgență din Petroșani pentru investigații medicale.

“S-a simțit puțin rău, a fost evaluată la fața locului și toate investigațiile sunt în parametri normali. Am decis ca doamna să fie transportată la Spitalul de Urgență din Petroșani pentru investigații suplimentare”, a declarat Samuel Dioane, directorul Complexului Energetic Hunedoara.

 

O angajată a minei Lonea se află în grevă. Mihaela Gălățan a inițiat o mișcare de protest. Potrvit informațiilor, angajata unității miniere a recurs la acest gest ca urmare a schimbărilor care au avut loc în structura unității miniere.

“E nemulțumită de schimbările care au avut loc la nivel de conducere. Din câte am înțeles, nu îi convine de noul director și de numirile care au avut loc la sectorul aeraj”, au spus surse din cadrul minei Lonea.

Femeia este încadrată la mina Lonea pe funcția de specialist CAMS (specialist care se ocupă de măsurarea gazelor din subteran – n.r.). Mihaela Gălățan a refuzat să ofere informații despre motivele care au dus-o să ia această decizie.

În cursul zilei de luni, la mina Lonea au avut loc mai multe schimbări în structura de conducere. Petru Dobre-Baron a fost numit directorul exploatării miniere Lonea, în timp ce fostul director, Adrian Preda, a fost transferat la mina Livezeni pe funcția de inginer șef electromecanic.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *