BREAKING NEWS! Grupare specializată în furturi din locuințe, destructurată de polițiști

Trei persoane reținute, patru percheziții, un flagrant, o mare parte a prejudiciului recuperată

25 de polițiștii din Caraș-Severin, cu sprijinul colegilor din municipiul Petroșani și al Direcției pentru Operațiuni Speciale au desfășurat, luni, 28.05.2018, mai multe activități sub coordonarea Parchetului de pe lângă
Judecătoria Caransebeș, într-un dosar penal în care sunt cercetați trei bărbați pentru mai multe infracțiuni de furt din locuințe.

Ultima „lovitură” au dat-o în noaptea de 26/27.05.2018, când au furat dintr-o locuință din orașul Oțelu Roșu o cantitate importantă de bijuterii și câteva ceasuri de colecție. Ulterior, în data de 28.05.2018, în municipiul
Petroșani, autorii furtului au fost prinși în flagrant în timp ce încercau să vândă o parte din bunurile furate.
În acest timp, în județul Caraș Severin au fost efectuate un număr de patru percheziții imobiliare la domiciliile persoanelor implicate în furturi.

Cei trei bărbați vor fi prezentați la Judecătoria Caransebeș cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de art. 228 – 229 Cod Penal.

Acțiunea IPJ Caraș-Severin împreună cu IPJ Hunedoara s-a încheiat cu succes. Persoanele prinse de polițiști sunt cunoscute pentru furt și au mai multe dosare penale.

Spargerea a avut loc în orașul Oțelul Roșu, iar marfa urma să fie vândută unei persoane din cartierul Colonie, Petroșani. Locul de întâlnire era strada Grivița Roșie, zona Belle Epoque. Din fericire hoții au fost prinși la timp.

Polițiștii au dat cu greu de ei, deoarece aceștia acționau organizat, furau și dispăreau rapid, dar în final obiectele au fost recuperate.

Foto: Poliția Română
 IPJ Caraș-Severin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.