Nu mă folosiți drept ”Bau-bau” la negociere!

Din economie de timp, răspund aici tuturor celor care m-au abordat, în privat pe FB sau la telefon, în legătură cu conflictul din PSD.

1. Faptul că la PSD au început să-și spargă capetele unul altuia NU este problema noastră, a liberalilor, cu atât mai puțin, problema mea. Personal, nu simt nicio satisfacție asistând la așa mizerie, mai ales că m-am confruntat cu o situație identică, în PSD, în 2001, ce-i drept după doar 10 luni de PSD, nu după 10 ani, ca Radu Barb.
2. Nu sunt surprinsă de evenimente.”Glossa” lui Eminescu m-a adus ” la matcă” întotdeauna când am uitat lecția pe care mi-a dat-o foarte timpuriu. Citiți-o, cei care încă nu ați făcut-o, și veți înțelege.
3. Vă anunț, pe toți cei care gândiți că voi avea o altă atitudine, că NU mă voi implica în susținerea vreunei părți aflate în conflict. L-am ajutat o dată pe Barb Radu într-un conflict intern, ca de altfel pe Natalia Intotero, într-o competiție internă. Era pe vremea când credeam că un om, orice om, cu care am avut, la un moment dat, un parcurs comun și care a câștigat din această împrejurare, în orice caz, mai mult decât mine, mă va trata corect, pe parcursul vieții. Cu alte cuvinte, nu mă va menaja în dauna interesului propriu sau al grupului căruia-i aparține, dar în niciun caz nu va inventa și promova, pe seama mea, cele mai mari calomnii, mințind deliberat. Credeam… dar m-am înșelat!
Concluzie pentru cunoscători : Vă rog să nu mă folosiți drept “Bau-bau”, și nici să nu mă considerați “Bau-bau” la negociere!
PS: Voi reveni curând cu un editorial lămuritor pe site-ul Replica INFO-HD.

Eleonora-Carmen HĂRĂU

Un comentariu la „Nu mă folosiți drept ”Bau-bau” la negociere!

  • 11 noiembrie 2017 la 15:00
    Permalink

    “…..ce-i drept dupa doar 10 luni de PSD, nu dupa 10 ani, ca Radu Barb”

    Nu cumva este invers? :))

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *