HOROSCOPUL cu Andrei – miercuri, 9 august 2017

Pentru această zi aspectul astral principal este oferit de sextilul lui Mercur din Fecioară cu planeta Venus din Rac. Expresia acestui aspect astrologic ne va oferi cu generozitate mai multă: isteţime, inspiraţie, francheţe, afectivitate şi farmec. Această poziţionare astrala ne oferă o doză mai înaltă de lejeritate şi naturaleţe în exprimarea sentimentelor, dar şi o elocvenţă superioară în discursul intelectual. Astfel, vom obţine o minunată comuniune a minţii şi a inimii.

Iată ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Astrele indică o zi liniştită la locul de muncă, dar şi, mai ales, în chestiuni ce ţin de starea de sănătate. Familia vă va oferi motive de bucurie şi satisfacţie alături de cei care chiar contează cu adevărat.

 

TAUR: În dragoste veţi avea parte de momente plăcute în compania persoanei îndrăgite. Veţi comunica minunat cu cei din jur şi veţi primi şi unele veşti încurajatoare. Este o zi fabuloasă pentru a face unele schimbări oportune.

 

GEMENI: Veţi beneficia de o atitudine liniştitoare din partea membrilor familiei. Vă puteţi descoperi şi potenţa chiar şi unele talente sensibile sau artistice. Se mai relevă şi un noroc semnificativ când vine vorba de bani.

 

RAC: Vă veţi arăta mai versaţi şi abili în plan mental şi comunicaţional, dând dovadă şi de o fecundă imaginaţie. Veţi fi mai fericiţi, optimişti, diplomaţi şi plini de entuziasm.

 

LEU: Se va reliefa o situaţiune mai favorabilă în plan bănesc. Starea voastră de sănătate va cunoaşte o remediere semnificativă. Totodată, o femeie mai tânără vă va ajuta, într-un mod indirect, pentru a depăşi problemele acestei zile.

 

FECIOARA: Unghiurile aştrilor vă indică mai sensibili, emoţionali şi protectivi în relaţia cu cei din jur. Prietenii vă vor oferi momente de bucurie, confort, relaxare şi discuţii încântătoare.

 

BALANŢA: O femeie vă va influenţa destinul într-o direcţie de bun augur. Starea generală de sănătate va cunoaşte o ameliorare relativă. În cele ce ţin de profesie veţi fi protejaţi şi simpatizaţi de către şefi.

 

SCORPION: Veţi avea parte de susţinere şi înţelegere din partea prieteniilor. Se mai arată şi unele veşti pozitive, precum şi un succes impecabil la călătorii. Aveţi parte şi de o zi grozavă pentru studiu şi examinări.

 

SĂGETĂTOR: În plan profesional veţi fi mai apreciaţi şi raporturile cu superiorii ierarhici vor tinde spre o dezvoltare pozitivă. Veţi avea şi un interesant noroc la banii altora, precum şi la alte beneficii materiale colaterale.

 

CAPRICORN: Este o zi benefică pentru călătorii şi alte activităţi recreative. În dragoste veţi avea parte de momente tandre şi pasionale. Se arată evenimente frumoase şi în cadrul înţelegerii şi cooperării generale cu cei din jur.

 

VĂRSĂTOR: Veţi dispune de o stare afectivă ceva mai pozitivă şi receptivă. Totodată, veţi întâmpina şi unele situaţiuni fructuoase în plan financiar. Se mai relevăşi o îmbunătăţire importantă a stării generale de sănătate.

 

PEŞTI: Conlucrarea cu cei din jur va cunoaşte o desfăşurare eficace în această zi. Veţi avea noroc în afaceri, tranzacţii şi alte chestiuni asemănătoare. În amor se anunţă o zi binecuvântată cu afectivitate şi căldură sufletească.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul dispune!

Andrei SORA

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *