HOROSCOPUL cu Andrei – marți, 18 iulie 2017

Aspectarea celestă a zilei este oferită de trigonul Lunii din Taur cu Pluton din Capricorn. Energia acestui aspect astral favorizează planurile ambiţioase si atitudinea hotărâtă. Această aspectare planetară ne vorbeşte de noţiuni ce implică: discernerea binelui de rău, reformarea şi transformarea lăuntrică, dorinţa de afirmare şi de putere, dârzenia şi tenacitatea caracterului. Aşadar, este o potrivită pentru a ne pune în practică proiectele şi ideile cele mai îndrăzneţe.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

BERBEC: Puteţi avea un noroc ceva mai bun la bani! Aşadar, fiţi ,,cu ochii în patru” la oportunităţi de ordin material. Cu sănătatea să fiţi ceva mai prudenţi. Se arată sarcini inedite sau întâmplări ciudate la locul de munca.

 

TAUR: Astrele ne spun că veţi fi mult mai sensibili şi idealişti. Vă veţi plictisi ceva mai uşor şi veţi alerga, apoi, după o altă activitate ceva mai antrenantă. Este o zi cu evenimente ceva mai neobişnuite în viaţa sentimentală.

 

GEMENI: Veţi avea o stare emoţională cumva mai visătoare şi va veţi dedica, cumva fără chef, activităţilor curente. Ar fi indicat să căutaţi să vă corijaţi aceste trăiri. În cămin astrele indică unele evenimente mai stranii.

 

RAC: Prietenii vă vor conferi o stare de bucurie şi satisfacţie. Aşadar, este indicat să vă dedicaţi unor evenimente şi întâlniri de socializare. Îi veţi fermeca şi impresiona pe ceilalţi cu inteligenţa şi spiritul vostru vizionar.

 

LEU: Este o zi favorabilă planurilor şi proiectelor de ordin profesional şi social. Puteţi repurta unele victorii în interesele voastre profesionale. Când discutam de bani, la unii nativi se arată câştiguri neaşteptate.

 

FECIOARA: Aveţi parte de susţinere astrală pentru călătorii şi alte chestiuni ce ţin de conlucrarea cu persoanele din străinătate. Este o zi favorabilă pentru studiu, examinări şi testări. Vă veţi arăta mai originali şi inventivi.

 

BALANŢA: Veţi avea o stare interioară cumva mai inedită şi vă veţi prezenta mai deschişi la chestiuni noi. Este o zi destul de bună şi la bani. Se pot reliefa surprize pe diverse domenii ale vieţii. Mai multă atenţie cu sănătatea.

 

SCORPION: Relaţia cu persoana de cuplu va cunoaşte unele situaţii mai neobişnuite, însă pozitive! Se pot arăta si unele oportunităţi interesante de afaceri! Cu prietenii vă puteţi  aştepta la unele întâmplări imprevizibile.

 

SĂGETĂTOR: Starea de sănătate va cunoaşte unele remedieri neaşteptate. La locul de muncă activităţile nu vor decurge conform planului, dar, în definitiv, totul va fi în regula. Se pot ivi unele şanse profesionale de neratat!

 

CAPRICORN: În dragoste vă aşteaptă evenimente inedite… O surpriză plăcută din partea persoanei dragi sau poate o noua cucerire! Se arată şi un mic noroc la jocuri speculative, dar… Să nu cumva să exageraţi! Aveţi spor şi la drumuri.

 

VĂRSĂTOR: În familie astrele vă rezervă o zi favorabilă. Puteţi dispune de unele modificări în casa sau de o apropiere mai caldă de un părinte. Se poate arăta si un minor risc de incidente, aşadar fiţi ceva mai atenţi.

 

PEŞTI: Vă veţi arăta mult mai deschişi, inventivi şi inovativi în plan mental şi intelectual. Comunicarea cu cei din jur se va realiza cu lejeritate şi elocvenţă. Totuşi, nu este o zi neapărat pozitivă pentru afaceri şi litigii legale.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, însă omul dispune!

Andrei SORA

Un comentariu la „HOROSCOPUL cu Andrei – marți, 18 iulie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *