O fetiță de 5 ani a căzut de la etajul 4 a unui bloc

La data de 22 iulie 2022, ora 17:22, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112  cu privire la  faptul că, o fetiță în vârstă de 5 ani a căzut de la etajul 4 al unui bloc.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că,  minora în vârstă de 5 ani a rămas împreună cu sora ei, în vârstă de 3 ani nesupravegheate în interiorul  unui apartament situat la etajul 4 al unui bloc situat pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Hunedoara, în timp mama acestora era plecată la cumpărături.

În urma verificărilor preliminare efectuate la fața locului s-a stabilit că fetiţa în vârstă de 5 ani, ar fi a încercat să închidă un geam, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 4, iar în cădere s-a lovit de o antenă de televiziune fixată la un etaj inferior și de o copertină montată exteriorul blocului, la etajul 1, căzând în zona verde, în spatele blocului.

În urma evenimentului a rezultat rănirea minorei, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs evenimentul.

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *