Ați văzut-o? Femeie de 62 de ani, din Hunedoara, dispărută de câteva zile

La data de  26 mai 2023, în jurul orei 14:30, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat un bărbat care a reclamat faptul că verișoara sa, CÎMPAN LUCICA, în vârstă de 62 de ani, din municipiul Hunedoara, în data de 23 mai 2023, în jurul orei 13.00, a plecat de la domiciliu pentru a achita o factură și a cumpăra medicamente, însă, din acel moment, familia nu mai știe nimic despre acesta.

Semnalmente: înălțime 1,65 cm, greutate 60 kg., păr de culoare neagră, ochi căprui, constituție normală, față ovală. La momentul plecării voluntare, femeia era îmbrăcată cu haine de culoare neagră, veşminte tip monahal, cu batic de culoare neagră, pantofi de culoare neagră, iar peste batic purta un fes de culoare neagră.

Din momentul primirii sesizărilor, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării celor două persoane,  care au fost date în urmărire naţională şi consemn la frontieră.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *