Victor Ponta, la Deva: „Mie mi-ar fi ruşine să defilez alături de Mărginean” (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta și Daniel Constantin au fost miercuri, la Deva, pentru a-și arăta susținerea față de Marius Blendea, care candidează independent la funcția de primar.

Care au fost cele mai importante declarații ale lui Ponta:

”Am aflat o știre care m-a supărat foarte tare și când sunt supărat acționez. Am aflat că Partidul Social Democrat, cel mai puternic partid aflat la guvernare (…) l-a desemnat candidat pe Petru Mărginean, pe care-l cunosc foarte bine.

Domnul Mărginean, cel care pentru mine este celebru prin declarația pe care o știți foarte bine, că vrea să scape județul Hunedoara de hoții și imbecilii de la PSD. Și chiar m-am enervat. Dacă pesedistul obișnuit nu s-a enervat și nu înțeleg, eu m-am enervat, care nu mai sunt membru PSD.

Am înțeles: avem președinte pe domnul Dragnea de la PD, avem purtător de cuvânt pe un bufon de la PRM. Dar să desemnezi la Deva candidat din partea PSD pe un om care nu doar că a spus că vrea să scape județul și orașul de imbecilii și hoții de la PSD, dar un om cumva împotriva sufletului meu și la insistența colegului meu Daniel Constantin, USL-ul l-a propus primar în 2012. Nu a făcut nimic ca primar, decât că s-a plimbat de la PC la PNL și după aceea a candidat și a pierdut.

Mi se pare o jignire la adresa orașului Deva și mi se pare o jignire și la adresa celor din PSD și a celor din alte partide, care înțeleg să susțină totuși niște oameni care au un minim de morală și de bun simț.

Așa încât am spus că voi veni la Deva și voi susține un candidat cu care cred că nu îmi este rușine. Mie mi-ar fi rușine prin Deva cu Mărginean, după tot ceea ce știu și ceea ce știu oamenii din Deva despre el.

Eu, acum, sunt singurul  pesedist adevărat din Deva, că sunt singurul care mă revolt împotriva acestei candidaturi rușinoase.

Și, deși înțeleg că nu a fost o idee de aici, pe plan local și s-a decis la București de către mintea luminată a domnului Dragnea, cred că este o bătaie de joc la adresa celor din Deva și a celor care vor să voteze PSD”.

Daniel Constantin: ”Privind în urmă acum, pot să vă spun că am greșit în 2012, atunci când am insistat, nu numai că l-am susținut, am insistat foarte tare în USL. Nu am avut foarte mulți candidați, dacă vă amintiți, PC-ul nu era un partid mare atunci, nu am putut să susținem oameni în foarte multe locuri din partea USL, dar am ținut foarte tare, având în vedere un lucru pe care îl credeam la momentul acela despre Petru Mărginean: că este un om de caracter. Era de foarte mult timp în Partidul Conservator și nu mi-aș fi imaginat vreodată faptul că va pleca. Ei vbine, a plecat într-un moment extrem de dificil și pentru partid și pentru viața politică, înainte de alegerile prezidențiale.

Sigur că atunci mi-am dat seama de greșeli și mi-am mai dat seama de faptul că am greșit și când am venit în Deva și când am văzut foarte mulți ani de zile trotuarele desfăcute, străzile desfăcute, lucrările începute și neterminate și oamenii nemulțumiți care m-au tras și pe mine de mânecă: domnule, ni l-ați propus pe Pretru Mărginean și iată cum arată municipiul”.

 

Anamaria Nedelcoff

anamaria.nedelcoff@gmail.com

nedelcoff has 421 posts and counting.See all posts by nedelcoff

Un comentariu la „Victor Ponta, la Deva: „Mie mi-ar fi ruşine să defilez alături de Mărginean” (VIDEO)

  • 25 octombrie 2017 la 16:31
    Permalink

    Dupa ce-o numesti pe Codruta nu ti-e rusine ? 🙂 🙂 Demagogia salveaza Romania ? Intr-o tara normala vi cu un candidat si cu un program . nu cu atacuri . Departe de mine gandul de a-l sustine pe cameleonicul profitor Margineanu , dar Ponta arata ca sunt 2 cele mai vechi meserii din lume : prostitutia si politica , si care sunt asemanatoare ! 🙂 🙂 🙁

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *