Hunedoara: Scandal cu pumni și spray lacrimogen

În data de 08.11.2018, polițiștii hunedoreni au desfășurat o razie în cartierul Micro 4, pe strada Mureșului, în zona Haldei de zgură Buituri și în zona fostei Fabrici de Oxigen din municipiul Hunedoara, în scopul menţinerii climatului de ordine şi siguranţă publică şi a identificării persoanelor suspectate de comiterea unor infracţiuni. În cadrul raziei au fost puse în executare mandate de aducere emise pe numele a patru hunedoreni cu vârste cuprinse între 26 şi 50 de ani, în cadrul unui dosar penal ce privește săvârșirea unor infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice.

Faptele ce fac obiectul cercetărilor poliţiştilor au fost comise la data de 03.11.2018, în jurul orei  03.55. La acea dată, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată prin intermediul numărului de urgenţă 112 cu privire la faptul că, în faţa unui local situat pe Bulevardul Dacia, din Hunedoara, are loc o altercaţie.

În acest caz, poliţiştii au stabilit că în barul respectiv era organizată o petrecere, iar în urma unor discuții contradictorii, unul dintre cei prezenţi, un hunedorean de 47 de ani, l-a lovit cu pumnul în zona feței pe un altul, de 32 de ani, care, la rândul lui, a ripostat şi a pulverizat spray lacrimogen în zonă. În altercaţie au intervenit alţi doi bărbaţi, în timp ce celelalte persoane au plecat în fugă de la fața locului.

Cei 4 bărbaţi vizaţi de mandatele de aducere au fost reținuţi pentru o perioadă de 24 ore, aceştia fiind prezentaţi magistraţilor, care au dispus faţă de aceştia măsura controlului judiciar.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *