Hunedoara: Copil trântit la pământ, în parc, de tatăl unui alt copil

Update – 8.02.2021: Tănărul care a trântit brutal copilul de 13 ani, provocându-i o fractură în zona capului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia magistraţilor Judecătoriei Hunedoara poate fi contestată cu apel. Pe numele bărbatului în vârstă de 29 de ani a fost emis mandat de arestare preventivă pentru  loviri sau alte violenţe, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice


Știrea inițială: Astăzi, 7 februarie 2021, în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

„Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35, în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Fiul tânărului de 29 de ani, un minor de 7 ani, care a fost și el lovit de către tânăr, a fost solicitat la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenței în familie, în prezența reprezentanților DGASPC. Celălalt minor (cel trântit la pământ) are 13 ani și a rămas internat, pentru investigații mai amănunțite (se pare ca starea lui este bună). Minorul de 13 se pare ca se afla în parc neînsoțit. Autorul nu figurează cu antecedente penale și a fost reținut pentru 24 de ore.”, a comunicat IPJ Hunedoara.

Imagini șocante!

3,953 views

 

2 comentarii la „Hunedoara: Copil trântit la pământ, în parc, de tatăl unui alt copil

  • 7 februarie 2021 la 23:19
    Permalink

    Ce criminal:( la puscarie este putin spus:( saracutul copil, Doamne in ce lume traim:(

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *