Primarul comunei Romos, Mircea Pătrânjan, s-a stins din viață

Primarul comunei Romos a decedat, astăzi, la Timișoara.

Primarul comunei Romos, Mircea Pătrânjan, s-a stins din viață, la vârsta de 73 de ani.

Mircea Pătrânjan a fost unul dintre cei mai longevivi primari din județ. A fost ales primar de șapte ori consecutiv.


Vetuţa Stănescu, lider al PNL Hunedoara, a precizat că Mircea Pătrânjan a fost un om deosebit, dedicat comunităţii pe care a condus-o mulţi ani.

„Vestea trecerii în nefiinţă a colegului nostru Mircea Pătrânjan ne-a cutremurat. A fost un om deosebit , dedicat comunităţii pe care a condus-o mulţi ani şi a reuşit să dea un exemplu de administraţie cu adevărat performantă. Transmitem condoleanţe familiei îndurerate şi ne rugăm ca Dumnezeu să-l odihnească cu drepţii! Rămas bun, drag prieten!”, a transmis Vetuţa Stănescu, preşedinte al PNL Hunedoara, pe pagina de Facebook a filialei.

Intervievat de revista Formula AS, în anul 2019, iată de declara Mircea Pătrânjan despre secretul carierei sale în fruntea administrației din Romos: <<Care este secretul unei atât de îndelungi cariere la vârful administraţiei locale? Fapta bună. Cel puţin asta spun sătenii care l-au tot ales. La fel crede şi primarul: „Eu nu sunt de-al locului, m-am născut la Teiuş, iar romoşenii sunt mândri şi nu-i consideră de-ai lor pe venetici, decât după ce trăiesc măcar 50 de ani printre ei. Dar pe mine m-au adoptat. Ca primar, nu poţi să le dai neapărat pâine, dar poţi să le dai utilităţi, să le faci viaţa mai uşoară, şi îşi obţin ei pâinea apoi”.>>

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.