Hunedoara: Cum a jefuit un tânăr, în plină noapte, un apartament aflat la parter

În liniștea nopții, un individ, din Călan, a pătruns în locuința unui cetățean din Hunedoara,  care locuia la parter, prin spargerea geamului. După ce a intrat în casă, a furat un telefon mobil și un portmoneu cu bani, apoi a ieșit pe ușa de la intrare. În tot acest timp proprietarul dormea, fără să fi auzit nimic.

”La data de 16.05.2020, în jurul orei 07:55, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri din apartamentul unui bărbat din municipiul Hunedoara.

Echipa operativă care s-a deplasat la fața locului a stabilit că în noaptea de 15/16.05.2020, persoane necunoscute au spart cu o piatră geamul unui apartament situat la parterul unui bloc din Hunedoara, au escaladat geamul locuinței și au pătruns în interior, iar din sufragerie, au sustras un telefon mobil și un portmoneu cu 60 de lei. La plecare, persoanele au ieșit pe ușa de acces în apartament, deschizând ușa cu cheile care se aflau în încuietoarea ușii, pe care le-au și sustras.

În tot acest timp, persoana vătămată, în bărbat de 62 de ani, se afla în apartament și dormea, declarând că nu a auzit nimic.

La data de 21.05.2020, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, poliţiştii hunedoreni au identificat prezumtivul autor al infracțiunii reclamate. Acesta este un tânăr de 26 de ani, din orașul Călan. În sarcina acestuia s-a reținut săvârșirea infracțiunii de furt calificat, fiind reținut pentru o perioadă de 24 ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara (acesta va fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor preventive).” – potrivit comunicatului IPJ Hunedoara.

Oamenii legii urmează să stabilească, în urma cercetărilor, toată activitatea infracțională a individului din Călan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *