HUNEDOARA ÎN PRIMUL RÂND: Cetățeanul care votează este cetățeanul căruia îi pasă!

Echipa de candidați propusă de PNL pentru Consiliul Local al Municipiului Hunedoara transmite un mesaj public de responsabilitate și solidaritate între cetățeni și politicieni, un îndemn la vot asumat, obiectivul comun fiind o viață mai bună pentru locuitorii orașului.

Liberalii din Hunedoara consideră că este vremea ca prăpastia, prea multă vreme greu de trecut, între cetățeni și politicieni să fie acoperită cu proiecte serioase, realizabile și susținute de oameni de cuvânt.

„Propunem cetățenilor un parteneriat cinstit pentru viitorul Hunedoarei. Oamenii au nevoie de încredere, iar echipa PNL de viitori consilieri locali pe care o propunem transmite cetățenilor acest mesaj de încredere. În aceste zile de campanie, îi îndemnăm pe concetățenii noștri să vină la vot în număr mare, să își asume sprijinul pentru echipa care va conduce orașul în următorii patru ani și sperăm ca alegerea lor să fie echipa noastră, a PNL Hunedoara”, a declarat Petre Lucian Gherman, președintele PNL Municipiul Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.