Hunedoara: Trafic blocat pe DN 7, după ce un autocar, un autoturism şi un trailer s-au ciocnit; două persoane – transportate la spital.

Traficul rutier pe Drumul Naţional 7, în judeţul Hunedoara, este complet blocat, miercuri, după ce un autocar cu 18 pasageri, un autoturism şi un trailer s-au ciocnit în localitatea Veţel. Două persoane din autoturism au fost rănite şi au fost trnsportate la spital, pasagerii autocarului neavând traumatisme.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, un accident rutier s-a produs pe DN 7, în localitatea Veţel, în impact fiind implicate un autocar cu 18 pasageri la bord, un autoturism şi un trailer.

Din primele informaţii, autoturismul a intrat în partea din spate a trailerului, iar autocarul s-a tamponat cu autoturismul, fără însă a fi stabilită deocamdată dinamica accidentului.

Două persoane aflate în autoturism au fost transportate la spital, fiind conştiente.

În operaţiunile de salvare şi securizare din punct de vedere al prevenirii izbucnirii unui incendiu, la locul accidentului, au fost implicate două ambulante şi două autospeciale complexe de intervenţie.

Potrivit Centrului Infotrafic, la ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe DN 7 în zona accidentului este complet blocat.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *