IGPR: Amenzi de aproape 3 milioane de lei, date într-o singură zi

Poliţiştii au dat, joi, amenzi în valoare totală de aproape 3 milioane de lei, după ce au desfăşurat mai multe acţiuni de control în toată ţara pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi au intervenit la peste 2.600 de evenimente. În plus, peste 500 de şoferi au rămas fără permis, iar mai multe bunuri în valoare totală de peste 1 milion de lei au fost confiscate.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), aproximativ 12.000 de poliţişti au acţionat, în cursul zilei de joi, la nivel naţional, desfăşurând 300 de acţiuni şi intervenind la 2.605 evenimente. Dintre acestea, 2.140 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 811 infracţiuni, dintre care 187 în flagrant delict. Poliţiştii au găsit 17 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 76 de măsuri preventive.

De asemenea, pentru neregulile găsite, poliţiştii au dat 9.886 de amenzi în valoare totală de aproape 3 milioane de lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 1 milion de lei.

În ceea ce priveşte domeniul rutier, autorităţile au constatat 108 infracţiuni, fiind reţinute 500 de permise de conducere. În plus, au fost retrase 190 de certificate de înmatriculare.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *