Imn special cu ocazia vizitei Papei Francisc în România – VIDEO

Un imn special a fost creat cu ocazia vizitei Papei Francisc în România, refrenul imnului, „Să mergem împreună toţi!”, urmând să fie auzit în Capitală pe 31 mai, când Suveranul Pontif va prezida Sfânta Liturghie la Catedrala Sfântul Iosif .

„Comunitatea catolică din Capitală se pregăteşte să-l întâmpine pe Papa Francisc cu un imn special. Inspirat de motoul vizitei papale. Refrenul imnului „Să mergem împreună toţi!” va răsuna pe străzile Bucureştiului în după-amiaza zilei de 31 mai 2019, când Sfântul Părinte se va îndrepta spre Catedrala Sfântul Iosif pentru a prezida Sfânta Liturghie”, conform site-ului papalabucuresti.ro.

Imnul este interpretat de tineri şi familii din diverse parohii catolice bucureştene şi exprimă bucuria românilor de a-l primi împreună în mijlocul lor pe Papa Francisc.

Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, la invitaţia autorităţilor statului român şi a Bisericii Catolice din România.

Pe parcursul celor trei zile, Sanctitatea Sa va vizita Bucureştiul, Iaşiul şi Blajul, precum şi sanctuarul marian de la Şumuleu-Ciuc.

Vizita a fost pusă sub motto-ul „Să mergem împreună!” şi va avea în primul rând un caracter pastoral, dar va însuma şi importante valenţe ecumenice.

Arealul dedicat credincioşilor şi celor care vor să participe la vizita papală din 31 mai din Bucureşti a fost extins de la Catedrala Sf. Iosif până în Piaţa Revoluţiei.  Sunt aşteptate în jur de 40.000 de persoane, vor fi amenajate două scene şi 7.000 de scaune, iar Suveranul Pontif va merge cu papa mobilul de la Catedrală spre Piaţa Revoluţiei.

viewscnt

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *