Împins din spate pe scările blocului și jefuit

Un bărbat din Hunedoara, a fost împins din spate în timp ce urca scările unui bloc, de două persoane necunoscute. În timp ce bărbatul era căzut pe scări, unul dintre tâlhari, i-a furat portmoneul în care erau 12 lei și actele personale.

„În data de 06.10.2020, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat care a reclamat faptul că în jurul orei 19:40, în timp ce se afla în scara unui bloc din municipiul Hunedoara și urca scările între parter și etajul unu, a fost împins, din spate, de către două persoane necunoscute, căzând pe scări, pe burtă. Una dintre persoanele necunoscute, profitând de faptul că persoana vătămată era căzută, i-a sustras din buzunarul pantalonilor un portmoneu de culoare maro ce conținea un cupon de pensie, un abonament de autobuz, actul de identitate, precum și suma de 12 lei.

Poliţiştii, în urma activităților investigative operative specifice, au identificat un tânăr de 28 de ani, din Hunedoara, în sarcina căruia a fost reținută săvârșirea infracțiunii reclamate”, informează IPJ Hunedoara.

Tânărul de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și i-a fost deschis dosar penal pentru tâlhărie calificată, urmând a fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.