În atenția devenilor care solicită beneficii de asistență socială acordate din bugetul de stat!

În temeiul prevederilor art. III din Ordonanța de Urgență nr. 30/2020 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecţiei sociale, în contextul situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, toate cererile, declaraţiile şi documentele doveditoare pentru solicitarea beneficiilor de asistenţă socială acordate din bugetul de stat se transmit Direcției de Asistență Socială Deva prin poșta electronică sau prin poșta clasică.

Astfel, persoanele din municipiul Deva care solicită acordarea ajutorului social, alocației pentru susținerea familiei, ajutorului de urgență, alocației de stat pentru copii, indemnizației pentru creșterea copilului/stimulent, indemnizației pentru persoana cu handicap grav vor transmite cererile, declaraţiile şi documentele doveditoare după cum urmează:

prin e-mail, la adresele: dasdeva@primariadeva.ro sau dasdeva_hd@yahoo.com

prin poșta clasică, pe adresa: Direcția de Asistență Socială Deva, strada I.L. Caragiale, nr. 4, județul Hunedoara.

Documentele necesare solicitării beneficiilor de asistenţă socială acordate din bugetul de stat, precum și formularele de cerere sunt disponibile pe site-ul Primăriei Municipiului Deva – www.primariadeva.ro, secțiunea Informații de interes public – Direcția de Asistență Socială – Probleme/Tipizate/Lămuriri.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon/fax 0254.218.030, de luni până joi – între orele 8:00-16:30 și vineri – între orele 8:00-14:00.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *