O bătrână, imobilizată la pat, a fost bătută crunt de o bestie alcoolică

O bătrână bolnavă din Simeria de 84 de ani, care-și trăia viața imobilizată la pat, a fost victima unei agresiuni violente venită chiar din partea ginerelui băut care locuia în casa acesteia.

”În data de 18.05.2020, în jurul orei 20:35, poliţiştii au fost sesizați despre faptul că o persoană a fost agresată la domiciliul său, din oraşul Simeria.

La fața locului, în cel mai scurt timp s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat că victima agresiunii este o femeie de 84 de ani, care locuiește în oraşul Simeria, împreună cu fiica și ginerele ei. Aceasta prezenta urme de lovituri la nivelul feței, iar fiica femeii a declarat că soțul ei, un bărbat de 58 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice a lovit-o cu pumnii în zona feței pe mama ei, care era imobilizată la pat (în urma unor afecțiuni medicale). Femeia a fost preluată de un echipaj medical, care a transportat-o la spital, pentru investigații medicale, în timp ce bărbatul a fost condus la sediul Poliției Oraşului Simeria, în vederea continuării cercetărilor, pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe – raportat la violenţa în familie.

În urma administrării probatoriului, faţă de bărbat poliţiştii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, iar în cursul zilei de ieri acesta a fost prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva și Judecătoriei Deva, cu propunere de arestare preventivă.”- potrivit biroului de presă al IPJ Hunedoara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *