Au condus fără permis dar au fost prinși

În data de 19.05.2020, în jurul orei 18:00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Rîu de Mori au depistat un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Rîu de Mori, care conducea pe DJ 686 un moped neînregistrat, fără a deține permis de conducere.

În data de 19.05.2020, la ora 21:55, poliţiştii rutieri au observat la intersecția bulevardului Dacia cu strada Avram Iancu, din municipiul Hunedoara,  un autoturism care a pătruns în intersecție pe culoarea galben a semaforului electric aflat în funcțiune. Conducătorul autoturismului, un hunedorean de 27 de ani, a accelerat, continuându-și deplasarea cu viteză excesivă pe bulevardul Dacia, fiind urmărit de echipajul de poliţie. Acesta a oprit la intersecția semaforizată a bulevardului Dacia cu bulevardul Mihai Viteazu, fiind legitimat de poliţişti, care au stabilit, în urma verificărilor în bazele de date, că nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Tânărul, în data de 28.10.2019, a mai fost depistat în trafic de poliţişti conducând fără permis de conducere, motiv pentru care poliţiştii au luat măsura preventivă a reținerii acestuia, pe o perioadă de 24 de ore. În cursul zilei de azi, tânărul  urmează a fi prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

În ambele cauze, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală. 

 

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.