În Straja au început pregătirile pentru noul sezon de schi

Tunurile de zăpadă au pornit în Straja. În stațiunea montană s-a dat startul pentru debutul noului sezon de iarnă. Administratorii domeniului schiabil au pus în funcțiune tunurile de zăpadă și ratracurile. Temperaturile au scăzut destul de mult, astfel că este posibilă realizarea zăpezii artificiale.

Staţiunea Straja însumează aproximativ 26 km de domeniu schiabil. 20 km sunt acoperiţi cu zăpadă artificială. Cele 11 instalaţii de transport pe cablu vă asigură accesul facil la toate pârtiile din staţiune.

Sunt amenajate 12 pârtii de schi, fiecare fiind echipată cu instalaţie de transport pe cablu. Cinci dintre acestea beneficiază şi de instalaţie de nocturnă, făcând astfel posibilă utilizarea pârtiilor până seara târziu. Sunt întreţinute cu ajutorul utilajelor de bătătorit zăpada, pentru a le menţine în condiţii cât mai bune de schi.

În fiecare sezon de iarnă, sute de mii de turiști aleg Straja ca destinație turistică. Din acest sezon de iarnă, turiștii vor fi așteptați cu noi pârtii de schi, sanie și instalații de transport pe cablu.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *