În trafic fără documente legale, iar mașina burdușită cu marfă de contrabandă

La data de 04 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului  Hunedoara, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului de Investigații Criminale au  organizat o acțiune în cadrul căreia au surprins în flagrant, în trafic, pe raza municipiul Hunedoara, un bărbat în vârstă de 57 de ani,  care se afla la volanul unui autoturism, deşi avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

În urma controlului vehiculului, poliţiştii au stabilit că bărbatul transporta în autoturism 5.180 de pachete de țigarete de diferite mărci, care nu aveau aplicată banderola fiscală românească.

Ţigaretele au fost ridicate, pentru cercetări, totodată fiind indisponibilizat şi autoturismul folosit în activitatea infracțională.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete și conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat, iar bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale.

 

IPJ Hunedoara

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *