Patru hunedoreni care nu au respectat decizia de carantinare au fost amendați

Patru hunedoreni care nu au respectat decizia de carantinare au fost amendați cu peste 7000 de lei

În timpul verificărilor efectuate de jandarmi cu privire la respectarea dispozițiilor impuse pentru această perioadă, au scos la iveală încălcarea de către 4 hunedoreni a măsurii de carantinare la domiciliu.

Pentru încălcarea măsurii de carantinare dispusă de către Direcția de Sănătate Publică pentru o perioadă  de 14 zile au fost aplicate sancțiuni contravenționale, suma totală a amenzilor fiind de peste 7000 lei.

Sancțiunile contravenționale aplicate de către jandarmii hunedoreni sunt prevăzute de Legea 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

În perioada următoare, jandarmeria hunedoreană va desfășura activități de  prevenire și control în zonele aglomerate precum piețe, oboare, târguri, pentru a verifica respectarea măsurilor impuse de autorități.

De asemenea, recomandăm cetățenilor să respecte dispozițiile în vigoare, atât pentru siguranța și sănătatea lor, dar și a celor din jur, iar când situația o impune să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine și siguranță publică sau în cazuri de urgență să apeleze numărul unic 112.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *