Încă mai sunt locuri bugetate la facultățile din cadrul UPET

Au fost afișate rezultatele admiterii la studiile universitare de licență din cadrul Universității Petroșani. Încă au mai rămas câteva locuri neocupate la buget, iar acestea pot fi ocupate în cea de-a doua sesiune de admitere care va avea loc în luna septembrie.

Cea mai mică medie de admitere la studiile universitare de licență este 5.  Aceasta este la Facultatea de Inginerie Mecanică şi Electrică. Potrivit calendarului admiterii, până în data de 28 iulie, candidații declarați admiși sunt așteptați pentru a-și confirma locul ocupat prin concurs. Pentru candidații admiși pe locurile Romanilor de pretutindeni (Rep. Moldova), confirmarea locurilor se va face cu sprijinul Asociației Studenților Basarabeni din Petroșani, împuterniciți de Universitatea din Petroșani,  în data de 26 iulie, la Chișinău. Fiecare candidat va fi contactat direct de către reprezentanți.
Taxa de înmatriculare este de 30 lei pentru studii de licență și  trebuie achitată din momentul în care candidații au fost  declarați admiși. Dovada plății trebuie prezentată la secretariatul facultății. Este nevoie de diplomele în original pentru confirmarea locurilor „român buget” (fără taxă). Dacă ați fost admis la locurile cu taxă, se depun la dosar actele în copie xerox, dar trebuie să prezentați acte în original pentru certificarea cu originalul. Înmatricularea se face la comisiile de admitere la sediul Universității.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *