Încă o grădiniță va fi modernizată la Deva

Autoritățile locale de la Deva acordă o atenție sporită infrastructurii școlare. Un nou contract a fost scos la licitație și presupune execuția lucrărilor, pentru obiectivul de investiție „Reabilitarea, modernizarea, extinderea și echiparea infrastructurii educaționale preșcolare la Grădinița cu Program Normal nr. 2, Aleea Salcâmilor”.

„Scopul, respectiv obiectivul general al proiectului îl reprezintă creşterea calității infrastructurii în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie și sprijinirea participării părinților pe piața forței de muncă în municipiul Deva, iar obiectivul specific al proiectului constă în asigurarea unei oferte educaționale adecvate, accesibile si de calitate în învățământul preșcolar din cadrul Grădiniței cu program normal nr.2, Aleea Salcâmilor, prin reabilitarea, extinderea, modernizarea infrastructurii educaționale preșcolare și dotarea cu echipamente didactice specifice”, arată documentul.

3.835.998 de lei fără TVA este valoarea contractului, care este finanțat din fonduri europene. Ofertele sunt așteptate până în data de 11 august.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *