Încă un pas în realizarea investiției din cartierul Grigorescu

Consiliul Local Deva a aprobat, în ședința ordinară de vineri, 24 iunie 2022, documentația tehnico-economică pentru realizarea investiției „Amenajare spațiu de joacă pe strada Nicolae Grigorescu”, din Deva.

Investiția este finanțată integral din bugetul local și urmărește crearea unui spațiu de joacă plăcut și sigur pentru cei aproximativ 50 de copii care locuiesc în blocurile sociale nr. 1-4 din cartierul Grigorescu, încurajând, astfel, activitatea fizică în rândul copiilor și petrecerea timpului în aer liber.

Următorii pași pentru implementarea proiectului:

– alocarea fondurilor financiare necesare investiției

– achiziționarea contractului de proiectare și execuție a lucrărilor, prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice

Valoarea totală estimată a investiției, conform devizului general, aprobat de Consiliul Local, este 213.506,59 lei (fără TVA).

Spațiul de joacă de pe strada Nicolae Grigorescu va fi amenajat pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați și va include elemente specifice mai multor categorii de vârstă (ansamblu modular cu tobogane, tunel de trecere, leagăne, carusel, balansoare, ladă cu nisip etc.). De asemenea, în zonă vor fi amplasați stâlpi de iluminat cu panouri fotovoltaice și piese de mobilier urban.

 

Direcția de Asistență Socială Deva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.