Incendiu la un depozit de deșeuri reciclabile din Chișcădaga (VIDEO)

Un puternic incendiu a izbucnit, luni, la un depozit de deşeuri reciclabile din localitatea Chişcădaga, judeţul Hunedoara, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Niciun muncitor nu a fost intoxicat cu fum sau rănit.

“Pompierii deveni intervin cu 3 autospeciale de stingere cu capacitate de 9.000 litri, o autoscară, o ambulanță tip B2 și autospecială CBRN pentru gestionarea situației generată de un incendiu izbucnit în zona benzii transportoare a deșeurilor. Niciun muncitor nu a fost intoxicat sau rănit. La momentul sosirii, pompierii au găsit un incendiu ce se manifesta la baloți de deșeuri textile și plastice depozitați pe aproximativ 300 de metri pătrați. În aproximativ 15 minute pompierii au stopat ofensiva flăcărilor, iar acum lucrează pentru lichidarea focarelor”, a comunicat ISU Hunedoara.

Autospeciala CBRN este specializată în detectare chimică bacteriologică, radiologică si nucleară și rolul ei este să analizeaze gradul de poluare a aerului.

Din informațiile primite de la ISU Hunedoara, depozitul are autorizație de securitate la incendiu. La intervenție participă și serviciul privat pentru situații de urgență de pe platforma industrială.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *