Începe Gala Sportului Simerian

C.S. CFR Simeria cu sprijinul Primăriei Orașului Simeria și al Consiliului Local organizează în 15-16.12.2017 activități dedicate Galei Sportului Simerian 2017.
La Gala Sportului Simerian 2017 și-au anunțat prezența Miodrag Belodedici, Adrian Mutu, Mihai Stoichiță, Jean Vlădoiu, Gheorghiță Geolgău, Shihan Mihai Cioroianu, Shihan Nicolae Iordăchescu, antrenorul emerit de handbal Ion Mătăsaru, fostul arbitru de fotbal Ioan Danciu, actualii arbitrii de fotbal Denis Haidiner și Marian Balaci.
În data de 15.12.2017 de la orele 16:00 – 18:00 la sala de sport a școlii generale Sigismund Toduță antrenamente cu grupele de copii 2009 și 2008 la care vor participa antrenorii de la C.S. CFR Simeria – Dan Ardelean – șeful centrului de copii și juniori, antrenor la U-8 și U-19, Ciprian Pepenar – antrenor U-17, Dorin Costea – antrenor U-15, Florin Danciu – antrenor U-13, Constantin Vișan – antrenor U-11 și Marius Opric – antrenor U-7 și antrenor cu portarii.
Antrenamentele se vor desfășura în prezența oficialilor F.R.F. Miodrag Belodedici, Adrian Mutu, Mihai Stoichiță, Jean Vlădoiu și Gheorghiță Geolgău.
În data de 15.12.2017 ora 18:00  se va ține un moment de reculegere în memoria majestății sale Regele Mihai I al României.
18:01 – 19:30 se vor desfășura jocuri între echipe de Old Boys formate din antrenorii clubului, părinții copiilor care se antrenează la club, sponsorii galei, echipe în care vor evolua și Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Adrian Mutu și Mihai Stoichiță.
În data de 16.12.2017 la ora 09:30 se va ține un moment de reculegere în memoria majestății sale Regele Mihai I al României.
09-31 – 11:30 în sala de ședințe a primăriei orașului Simeria se va desfășura “Pregătirea copiilor și juniorilor. Competițiile organizate de F.R.F. pentru dezvoltarea activității fotbalistice la nivel de copii și juniori” unde au fost invitați să participe antrenorii C.S. CFR Simeria, câte un antrenor de la cluburile și asociațile sportive din județul Hunedoara care au activitate fotbalistică la nivel de copii și juniori. Activitatea va fi coordonată de oficialii F.R.F. Miodrag Belodedici, Adrian Mutu, Jean Vlădoiu, Mihai Stoichiță și Gheorghiță Geolgău.
La ora 13:00 în deschiderea Galei Sportului Simerian 2017 se va ține un moment de reculegere în memoria majestății sale Regele Mihai I al României.
13:01 – 15:00 Gala Sportului Simerian 2017 unde și-au anunțat participarea pe lângă oficialii F.R.F. și Shihan Mihai Cioroianu 8 dan – director departament EUR&KA din cadrul FRAM (Federației Române de Arte Marțiale) și membru în boardul director al Federației Internaționale IKU (Uniunea Internațională de Karate) și Shihan Nicolae Iordăchescu – secretar General al Departamentului EUR&KA, membru în Comisia Tehnică Mondială al Federației Internaționale IKU, arbitru mondial karate, antrenor emerit, antrenorul emerit de handbal Ion Mătăsaru, fostul arbitru de fotbal Ioan Danciu, arbitrul de fotbal Denis Haidiner, antrenorii C.S. CFR Simeria, alți antrenori și conducători de cluburi și asociații sportive din județul Hunedoara, autorități sportive județene, personalități ale vieții sociale, economice și politice din județul Hunedoara.
În cadrul Galei Sportului Simerian 2017 vor fi prezentate rezultatele obținute de sportivi atât la individual cât și pe echipe în întrecerile la care au participat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *