A încercat să evite controlul poliției

În data de 25.01.2018, în jurul orei 11:20, poliţiştii Biroul Rutier și cei ai Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Orăștie, în timp ce efectuau activităţi de control şi supraveghere a traficului rutier pe DN 7, în zona Halta Geoagiu, au observat că dinspre Sebeş se deplasează o autoutilitară al cărei conducător auto a pătruns în intersecţia cu sens giratoriu, iar când a observat autospeciala de poliţie, a virat brusc dreapta şi şi-a continuat deplasarea pe DJ 705, spre localitatea Geoagiu.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, iar după aproximativ 200 de metri, autoutilitara – condusă de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Suceava –  a fost oprită pentru control.

În urma verificării, poliţiştii au constatat că bărbatul nu avea asupra sa documentele personale, ale autoutilitarei, iar avizul de însoțire secundar pentru materialul lemnos pe care îl transporta, respectiv 3,25 mc. (cherestea din specia fag), era completat necorespunzător.

Prin urmare, poliţiştii au luat măsura sancționării contravenționale a conducătorului auto cu amendă în valoare de 6.000 lei și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Orăștie.

 

Biroul de presă- IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *