Inconștiență criminală la volan

Conducătorul unei cisterne a fost surpins de o cameră de bord în timp ce executa depășiri mai mult decât periculoase. Imaginile au fost filmate pe șoseaua dintre Deva și Brad. Conducătorul autoutilitarei a fost filmat în timp ce depășea pe linie continuă și în curbe.

Clipul a fost postat pe internet, unde a stârnit reacții.

„Pe drumuri din România poți muri fără nicio vină din cauza unor specimene de șoferi așa-ziși profesioniști. Un astfel de individ, pe data de 24 octombrie 2019, aflat într-un coteț înmatriculat HD74CST a fost foarte aproape să producă un adevărat carnagiu pe DN 76. A intrat, în mod repetat, în depășiri pe linie continuă, în curbe fără vizibilitate, după care era cât pe ce să spulbere un bus care circula regulamentar, iar câteva sute de metri mai încolo și un pieton aflat pe acostament”, a scris, pe Internet, șoferul care a surprins în imagini video cursa periculoasă.

Update 5.11.2019 – ”În cursul acestei zile, în urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Brad au identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Tomești, cu privire la care au stabilit ca, la data de 24.10.2019, a efectuat mai multe depășiri neregulamentare pe DN76 (Brad-Deva). Bărbatul se afla la volanul unei autocisterne și a fost filmat de camera de bord a unui autovehicul aflat in trafic (ulterior imaginile fiind postate in spațiul on-line). Șoferul de 30 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă in valoare de 580 lei si i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis IPJ Hunedoara.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *