Inocența copiilor văzută prin ochii unui tânăr

Pasionat de arta fotografică. În acest fel poate fi descris tânărul Răzvan Râșnoveanu, elev al Colegiului Național Mihail Eminescu, în clasa a XI a, care din plăcere și curiozitate a deprins tainele artei fotografice. Totul a început ca o joacă, dar în scurt timp s-a transformat într-o adevărată pasiune. Despre primele momente când a luat contact cu aparatul foto ne spune chiar el.

„Totul a început în vară unde eram ca voluntar și m-am gândit să îmi iau un aparat foto și am început să îi dau de cap. Nu am avut internet sau tutoriale. Am luat totul de la zero și până la urmă a început să îmi placă. Am învățat singur iar lucrul care îmi era cel mai la îndemână pentru a face fotografii, erau expresiile copiilor și natura. Expoziția de azi este bazată pe copii și inocența lor și am încercat să le surprind cât mai multe expresii și figuri amuzante. Pentru că este o pasiune voi continua și pe viitor”, a povestit Răzvan Râșnoveanu, tânărul fotograf.

Toate fotografiile realizare de Răzvan descriu, fără cuvinte, expresiile și sentimentele copiilor. La expoziția tânărului au participat atât colegi, cât și profesori de la Colegiul Național Mihai Eminescu  din Petroșani.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *