Întâlnire pe tema viitorului mineritului

O nouă întâlnire a cărei temă este legată de viitorul mineritului va avea loc, la finalul acestei săptămâni, la Petroșani. Întâlnirea va avea loc vineri la sediul Complexului Energetic Hunedoara și sunt așteptați să participe și parlamentarii județului.

Vineri, 14 decembrie 2018 începând cu ora 15:00 la sediul Complexului Energetic Hunedoara din Petroșani, Sindicatul Muntele împreună cu toate celelalte sindicate din complex, cu Conducerea CEH atât pe parte miniera cât și pe parte energetică și împreună cu toți parlamentarii județului Hunedoara dorește sa organizeze o întâlnire ce are ca tema prezentul și viitorul Complexului Energetic Hunedoara atât din punctul de vedere al componentei miniere cât și al componentei energetice”, susține Darius Câmpean, președintele Sindicatului Muntele.

O astfel de întrevedere a mai avut loc în luna septembrie, la Universitatea din Petroșani. Atunci au fost prezenți Doru Vișan, secretar de stat în MInisterul Energiei, dar și Corina Crețu, comisar European.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *