Interviu prin Skype pentru admiterea la masterat

Universitatea din Petroșani vine în sprijinul celor care, din motive obiective, nu pot ajunge la interviul pentru admiterea la studiile universitare de masterat. Astfel, candidații aflați în această situație pot susține interviul prin Skype.

Pentru cei care se înscriu la master trebuie să susțină un interviu. Acesta se susține fie la Universitate, fie, dacă din motive obiective nu pot fi prezenți, pe Skype”,  a declarat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității Petroșani.

În plus, cea de-a doua etapă de admitere de la Universitatea din Petroșani va debuta în data de 13 august.

“Având în vedere că studenții care au diplomă de bacalaureat și nu au intrat la o facultate sau au intrat la locurile cu taxă și vor la buget, pot să se înscrie începând cu 13 august pe platforma online, chiar dacă noi începem admiterea, oficial, în data de 3 septembrie. În toată această perioadă, ei se înscriu, noi selectăm dosarele și îi introducem în baza noastră de date”,  a declarat prof. univ. dr. ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității din Petroșani.

Majoritatea locurilor bugetate de la specializările disponibile în cadrul Universității din Petroșani au fost ocupate în cadrul primei sesiuni de admitere.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.