Întrecere cu telescaunul

Red Bull Events și Toma Coconea au dat startul înscrierilor pentru cea de-a patra ediție a concursului sportiv ”Red Bull Outrun The Lift”. Sportivul recunoscut pe plan mondial, Toma Coconea, este cel care a pus bazele acestei competiții care se adresează celor mai buni alergători montani din țară.

Sportivii participanți care se încumetă să se înscrie la această competiție sunt provocați să-și depășească limitele, înfruntând ascensiunea telescaunului stațiunii Parâng de la cota 1.070 la cota 1.685.

Competiția se desfășoară contratimp, iar cei mai buni alergători trebuie să ajungă la finiș înaintea telescaunului, parcurgând o distanță de 2,5 km, cu o diferență de altitudine de 615 metri într-un timp de sub 25 de minute, durata pe care o parcurge telescaunul de la start la finish.

Doritorii sunt deja așteptați să se înscrie, pe situl oficial al competiției (redbull.ro/outrunthelift). Organizatorii fac precizarea că participanții trebuie să aibă vârsta de minim 18 ani, la data înscrierii în competiție și să achite o taxă de participare de 119 lei. De asemenea, cei interesați trebuie să aibă în vedere faptul că numărul maxim de participanți acceptați la ediția din acest an a competiției este de 200, aceștia fiind acceptați în ordinea înscrierii la concurs.

Sunt puse în joc premii în bani în valoare de 1500 de lei pentru locul I, 1000 lei locul II și 500 lei locul III.

În plus, toți sportivii care reușesc să ajungă la finish înaintea telescaunului vor fi recompensați cu un bonus de 500 de lei.

Regulamentul complet al acestui eveniment sportiv de tradiție în stațiunea Parâng, poate fi consultat accesând linkul următor:  http://win.gs/regulamentoutrunthelift

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *