E scris în stele – vineri, 4 septembrie 2020

Marcajul astrologic reprezentativ al zilei este înfăptuit de cuadratura lui Venus din Rac cu planeta Marte din semnul zodiacal al Berbecului. Astrele ne relevă un moment celest capricios şi iritant ce se poate arăta deosebit de vătămător cuplurilor. Rezonanţa energetică a acestei zile de vorbeşte de: imaturitate afectivă, alegeri sentimentale dăunătoare, lipsă de pudoare, imoralitate, depravare, indulgenţă, patimi şi trăiri bestiale. Totodată, această aspectare poate produce certuri şi alte discuţii destul de virulente în relaţia cu perechea de viaţă. Aşadar, vă recomand insistent să cultivaţi armonia şi înţelegerea în viaţa de cuplu, pentru a nu deschide, mai apoi, cutia Pandorei.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: În familie se pot prezenta unele evenimente deranjante. Evitaţi să vă implicaţi emoţional în aceste dificultăţi. Nu vă dezlănţuiţi, sub nici o formă, latura instinctuală ori cea conflictuală.

 

TAUR: Nu este o zi tocmai favorabilă pentru călătorii, astfel ar fi indicat să amânaţi drumurile care nu vă sunt necesare. Fiţi şi mai concentraţi din punct de vedere intelectual. Mai multă atenţie la duşmănii ascunse.

 

GEMENI: Astăzi nu păreţi a vă pune în practică, la adevărata lor valoare, talentele şi abilităţile. Fiţi mult mai atenţi şi cu banii şi evitaţi, cu orice preţ, certurile aspre cu prietenii sau anturajul.

 

RAC: Veţi fi mai idealişti, confuzi, visători şi mai puţin concentraţi asupra activităţilor cotidiene. În chestiuni ce ţin de carieră se pot ivi unele situaţii destul de nefericite care vă pot leza reuşita socială.

 

LEU: O femeie mai tânără cu intenţii negative vă poate prilejui unele probleme destul de acute pentru planurile voastre. Puteţi avea parte şi de unele veşti destul de şocante de la depărtare. Nu este o zi fastă pentru călătorii.

 

FECIOARA: Se pot ivi unele dezamăgiri ori alte neînţelegeri legate de relaţia cu prietenii, amicii. Încercaţi să fiţi mai economi în cheltuieli şi păziţi-vă de evenimente neplăcute, deoarece se arată un risc semnificativ de incidente.

 

BALANŢA: Astrele indică unele situaţii mai supărătoare în cele ce ţin de profesie şi de imagine publică. Puteţi fi victima unor defăimări sau a unor bârfe răutăcioase. Atenţie şi la conflicte ori pierderi în afaceri.

 

SCORPION: Nu este o zi tocmai prielnică pentru studiu şi evaluări, aşadar fiţi mai conştiincioşi în astfel de activităţi. Se pot prezenta şi unele posturi neplăcute la călătorie sau unele veşti mai rele. Mai multă grijă şi cu sănătatea.

 

SĂGETĂTOR: Încercaţi să evitaţi stările emoţionale mai dezagreabile şi fiţi mai precauţi în chestiuni de ordin financiar. În dragoste, dar şi în relaţia cu copiii, se pot arăta unele conflicte destul de dure.

 

CAPRICORN: Veţi avea parte de unele provocări în viaţa sentimentală. Ar fi indicat să nu puneţi la suflet necazurile acestei zile. Mai multă atenţie în legătură cu unele pericole legate de casă ori de părinţi.

 

VĂRSĂTOR: La locul de muncă veţi avea parte de unele evenimente mai puţin plăcute. Ar fi indicat să fiţi mai responsabili şi mai concentraţi asupra sarcinilor lucrative. Mai multă atenţie şi în discurs şi la călătorii.

 

PEŞTI: Se arată o zi mai inconsecventă şi volatilă în dragoste, aşadar fiţi mai afectuoşi şi tandri cu persoana iubită. Se mai  pot arată şi unele cheltuieli chiar destul de excesive în plan bănesc.

 

Dragii mei, să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar omul întotdeauna dispune!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *