Inundații pe DN7. Coborârea de pe Autostrada A1, în zona Geoagiu, închisă

Ploile abundente, din ultimele ore, a îngreunat traficul rutier pe DN7, iar autoritățile au decis ca traficul să fie restricționat alternativ pe un singur sens de mers. De asemenea, s-a dispus închiderea coborârii de pe Autostrada A1, în zona Geoagiu pentru fluidizarea traficului rutier.

„Din cauza precipitațiilor abundente înregistrate în ultimele ore, traficul pe DN 7, între Orăștie și Aurel Vlaicu se desfășoară cu dificultate.

În acest sens, președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a dispus închiderea coborârii de pe autostrada A 1, în zona localității Geoagiu, pentru fluidizarea traficului pe DN7.

La fața locului se află reprezentanți ai ISU Hunedoara, Sistemului de Gospodărie a Apelor Hunedoara și ai Secției de Drumuri Naționale”, informează ISU Hunedoara.

În acest moment, polițiștii rutieri sunt prezenți în trafic la intersecția DN7, cu autostrada A1, fiind probleme în trafic și  pe breteaua de urcarea. Autoritățile anunță că râul Romos a ieșit din matcă inundând o porțiune de aproximativ 2 km de șosea.

„La data de 13 februarie 2024, în jurul 08:30, la km 357, intersecția DN 7 cu breteaua de urcare pe A1, în urma unor ploi abundente, râul Romos s-a revărsat pe o porțiune de aproximativ 2 km. La această oră traficul rutier este restricționat și se desfășoară alternativ pe un singur sens, urmând a fi reluat în jurul orei 16:00. La fața locului se află polițiștii rutieri care dirijează traficul rutier și reprezentanții ISU Hunedoara”, precizează IPJ Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *