Inundații în sudul județului, la Lupeni și Vulcan. Un bărbat decedat a fost descoperit în subsolul unui bloc

Precipitațiile abundente căzute în sudul județului au produs inundații la Lupeni și Vulcan, afectând peste 60 de locuințe, dar și drumul DN66A. Un bărbat a fost găsit decedat, în subsolul unui bloc.

“Inundații în sudul județului Hunedoara în urma avertizării cod portocaliu de vreme rea caracterizată de vijelii și averse torențiale. Scurgerile de pe versanți au afectat peste 60 de curți și subsoluri situate pe 14 străzi din localitatile Lupeni si Vulcan și trei apartamente aflate la parterul unui bloc din Lupeni.

De asemenea, DN66 A a fost blocat de torenți pe un segment de aproximativ 150 mp. Peste 40 de pompieri ai Detasamentelor Petrosani, Deva și Hunedoara au fost alertați și intervin cu 6 motopompe transportabile și o alta motopompă de mare capacitate pentru evacuarea apei din incintele inundate.

În subsolul unui bloc din Lupeni inundat a fost descoperit un bărbat decedat care, cel mai probabil, a fost electrocutat.

Nicio persoană nu a necesitat evacuarea. Situația este în dinamică. Apele sunt în retragere”, informează Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Revenim cu informații…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *