Investiție de peste 800 de mii de lei pe o stradă din Deva

O stradă din municipiul Deva va beneficia de un proiect de peste 800 de mii de lei. Este vorba de execuția lucrărilor la obiectivul de investiții „Alimentare cu apă și canalizare pe strada Roci”, din municipiul Deva, proiect a cărui valoare este de 832.235 lei.

“Având în vedere obiectul contractului, respectiv execuția lucrărilor la obiectivul de investiții „Alimentare cu apă și canalizare pe strada Roci”, din municipiul Deva, acesta constă în extinderea rețelei de apă și canalizare pe strada Roci de la căminul de vane CI-86 pentru apă și de la căminul de vizitare CV-169 pentru canal, până la sfârșitul străzii Roci. Se vor executa urmatoarele tipuri de lucrări: lucrări de construcții rețea canalizare menajeră cu o lungime de 800 m și realizare racorduri canalizare menajeră, lucrări de construcții rețea de alimentare cu apă cu o lungime de 800 m, montarea de hidranți subterani de incendiu; branșamente apă;  lucrări de structură pentru cămin și stație de pompare; procurare și montare stație pompare apă, instalații electrice stație SPA; vas tampon; refacere carosabil afectat”, arată documentația.

Valoarea estimată a contractului este de 832.235 lei fără TVA , detaliată astfel: investiția de bază 815.467,51 lei fără TVA din care: construcții și intalații: 785.940,51 lei fără TVA; montaj utilaje, echipamente tehnologice și funcționale: 4.527,00 lei fără TVA; utilaje, echipamente tehnologice și funcționale cu montaj – stație de pompare apă = 25.000, 00 lei fără TVA; organizare de șantier – lucrări de construcții: 16.768,09 lei fără TVA.

Termenul de execuție a lucrărilor este de 5 luni, iar banii provin din fonduri europene.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *