Investiție la UPET: 55 de laboratoare vor fi modernizate

Ministerul Lucrărilor Publice, dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții, a completat Lista-sinteză a obiectivelor de investiții din Subprogramul ”Instituții de învățământ superior de stat”, cu un nou amplasament care prevede reabilitarea, dotarea și modernizarea Universității din Petroșani.

Anunțul a fost făcut de Vetuța Stănescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

În cadrul proiectului, se vor realiza lucrări de reabilitare și modernizare la corpurile de învățământ, la atelier și la sala de sport și se vor dota cele 55 de laboratoare/seminarii.

Peste 13,8 milioane de lei este valoarea unui proiect de investiții prin care Universitatea din Petroșani și-a propus să reabiliteze și să modernizeze corpurile de învățământ, atelierele și sala de sport dar și să doteze corespunzător toate cele 55 de laboratoare și săli de seminar.

”Reabilitarea și dotarea Universității din Petroșani” urmează să fie finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10, Obiectiv specific 10.3, apelul de proiecte nr. POR/2017/ 10/10.1/10.3/7REGIUNI. Contribuția proprie a Universității din Petroșani este de numai 2%, respectiv în sumă totală de 267.601,67 lei.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *