Investiții în subteranele din Valea Jiului

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara caută soluții pentru a asigura materialele necesare desfășurării activității de producție din subteran. În acest sens, CEH a demarat o procedură pentru achiziționarea șnurului de ancoraj. Sute de kilometri de astfel de șnur cumpără CEH.

”Şnurul de ancoraj se foloseşte în subteran la coaserea plasei metalice pentru realizarea susţinerii tavanului artificial al abatajelor şi la bandajarea lucrărilor miniere de pregătire şi deschidere, coaserea plasei metalice ce se utilizează la bandajarea lucrărilor miniere de punere în siguranță a zăcământului și la coaserea plasei metalice ce se utilizează la bandajarea lucrărilor miniere de redeschidere, rearmare, lărgire”, arată documentul, în cadrul căruia se specifică faptul că este nevoie de o cantitate de 341 de km de șnur de ancoraj.

Lipsa produsului duce la imposibilitatea executării lucrărilor miniere, faptul care influențează negativ activitatea de producție.

102.300 de lei este suma alocată pentru șnurul de ancoraj. CEH așteaptă ofertele din partea firmelor de profil până în data de 2 martie.

 

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *